翻訳と辞書
Words near each other
・ Créteil – Université (Paris Métro)
・ Créteil-Pompadour (Paris RER)
・ Créuse l'athénienne
・ Crévic
・ Crévoux
・ Crévéchamps
・ Crézancy
・ Crézancy-en-Sancerre
・ Crézançay-sur-Cher
・ Crézilles
・ Crézières
・ Crêches-sur-Saône
・ Crêpe
・ Crêpe (textile)
・ Crêpe paper
Crêpe Suzette
・ Crêt
・ Crêt de la Neige
・ Crêt du Cervelet
・ Crêt du Midi
・ Crêt du Rey
・ Crêta de Vella
・ Crête des Gittes
・ Crête Sèche
・ Crête Sèche (Mont Blanc massif)
・ Crête-à-Pierrot
・ Crêtes Castle
・ Crêuza de mä
・ Cría Cuervo
・ Cría Cuervos


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Crêpe Suzette : ウィキペディア英語版
Crêpe Suzette

Crêpe Suzette () is a French dessert consisting of a crêpe with ''beurre Suzette'', (), a sauce of caramelized sugar and butter, tangerine or orange juice, zest, and Grand Marnier or orange Curaçao liqueur on top, served flambé.〔Courtine, Robert J. (1984), ''Larousse gastronomique'' (French edition), Paris: Librairie Larousse.〕
==Preparation==
The most common way to make Crêpe Suzette is to pour liqueur (usually Grand Marnier) over a freshly-cooked crêpe with sugar and ignite it. This will make the alcohol in the liqueur evaporate, resulting in a fairly thick, caramelised sauce.
In a restaurant, a Crêpe Suzette is often prepared on a gueridon before the guests.

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Crêpe Suzette」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.